5 sep. 2010

FriiSpel Avsnitt #009.6¼

Raj, raj MEGAdrive, FriiSpel är tillbaka!

Med avsnitt 009.6¼ sätter vi ännu en spik i kistan på podcasten vi stolt kallar FriiSpel. Med en inspelnings session låååångt efter läggdags kände både Mattias och jag att detta (förmodligen) inte blev så jättelyckat. Det är därför som både det förra avsnittet och även detta avsnitt inte har fått ingå i vår annars numerologiska ordning, som då egentligen skulle varit #010 och #011.

Tills vi har ordentligt med tid och ork med att få ihop nästa MÄSTERVERK (#010), kommer alla .9:or och .6:or och ¼, KRAFTIGT att markera dessa FriiSpels-episoder som substitut till ordinarie sändningar.

Två exempel på substitut, eller avvikelser från det vanliga:
1 - Det blir lite som att ersätta socker med suketter.

2 - Det är en vanlig , fluffig liten ekorre som plötsligt muterar och sprayar dig med stinkjuice ifrån dolda körtlar placerade på onämnbara anatomiska djurkroppsdelar, innan den, på ett elakt och hotfullt vis, börjar suga livsblodet ur ens kropp, genom Ögonbollarna samtidigt som den sataniskt fnittrande knäar dig i skrevet GÅNG på GÅNG på GÅNG.

För dom som känner sig nyfikna på de onämnbara anatomiska djurkroppsdelarna jag nämnde tidigare, tar jag det på piratspråket för de lite överkänsliga, jag sätter det dessutom inom parentes för säkerhets skull:
(Arorsoselolsos-Rorövovvova-Anonalol-Öpoppopnoninongogenon)

Så känner man sig manad att lyssna på våra FriiSpel Light avsnitt, kan man i dagens episod höra om:

- Två första timmarna med Samus i Metroid Other M (Wii)
- Vad Mattias och Roger har spelat sedan sist.
- iShit med Mattias.
- Mattias predikar iShit.
- Trötta människor gör dumma saker tillsammans.

Dagens avsnitt avrundas med musik av:
Wednesday 13 - Bad Things

Later dudes and dudettes!!!

"Mr. FriiSpel, what you have just said, is the most insanely idiotic thing I have ever heard. At no point, in your rambling incoherent response were you even close to anything that could be considered a rational thought. Everyone in this room is now dumber for having listened to it. I award you no points and may God have mercy on your soul."

Ladda ner filen - FriiSpel Avsnitt 009.6 och en fjärdedel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar