30 maj 2010

FriiSpel Avsnitt #009

Avsnitt nummer NIO är en verklighet!!!
FriiSpel Crüe kör en något nedbantad sändning idag, MEN oroa er inte, det blir precis lika vackert, vulärt värdelöst som det alltid brukar vara, bara lite kortare.

Anledningen till det "tunnare" formatet i detta avsnitt är helt enkelt laddningstiden till vårat 10 Avsnitts jubileum som då blir nästa gång. (Om vi nu har räknat rätt...matte är så svårt.)
Då blir det mumma för mängderna, någonting som vi ser fram emot och hoppas att även ni ska göra.

Doktorns diagnos är inne - FriiSpel lider idag av:

- Individ tar Counterstrike på blodigt allvar. Anger management någon?
- Tekken 7 på G. Ett Tekken från ovan. (Förlåt!!!)
- Testdrive Unlimited 2 beta - Registrera dig för chans att testa.
- Någonting om nåt onödigt förmodligen.

I dagens mindre begåvade PodCast blir det även:

- Roger har badat med pumor i Red Dead Redemption. (Yes 'mam!)
- Mattias spelvecka = Obefintlig. Ikväll blir det DIRT 2 meddelar säkra källor.
- Roger går på bäverjakt och får kontakt med sin kvinnliga sida. (HUGA!!!)

Utsvävningar utlovas i vanlig ordning. Varför ändra ett vinnande koncept?

Dagens hjärntvättarmusik:
- Hour Of Destiny - Soul Calibur 3 OST (PS2)
- The Legend Of Zelda Medley - TLOZ Huryle Symphony (Nintendo Platforms)

"Don't forget Mother's Day.
Or as they call it in
FriiSpel, Dad's Third Wife Day."

Ladda ner filen - FriiSpel Avsnitt 009

3 kommentarer:

  1. Tackar för ännu ett fint avsnitt boys, ett av de bättre ska tilläggas. Ljudkvalitén har blivit mycket bättre men jag har lite konstruktiv kritik att ge er trots allt.
    Jag tycker kort och gott att ni måste finna er niche. Idag kör ni ett koncept som är väldigt likt flera andra podcasts. När jag säger så tänker jag framförallt på nyhetsdelen. Ni är självfallet inte lika insatta i nyheterna som diverse skribenter eller liknande är och därför blir era segment om nyheter inte lika intressanta heller. Ni säger själva ni "vågar vara annorlunda", men ändå inte riktigt.

    Däremot är det en fröjd att höra er snacka om spelintryck och era tankar om saker och ting som rör spel. 2 vanliga lekmän blir allt som oftast roligare än två insatta spelskribenter. Kanske bör ni börja ha en "veckans fråga" eller liknande, där ni väljer ett ämne eller ett visst spelkoncept, spelkonsol eller vad som helst som ni finner intresse i att ta en lite längre diskussion om.
    Tycker för övrigt att ni bör försöka få med era få lyssnare på fler sätt än bara kommentarer. Kanske berätta vilka spel ni spelar online för tillfället och ha en lyssnarfråga. Kanske lyssnarfrågan kan vara om ert eventuella tema eller diskussion i nästkommande podcast. Tror att detta leder till lite mer jobb, men en förbannat mycket bättre podcast med ett bra community. Eller så blir det bara jag som svarar, men det lovar jag att göra ;)

    Blev för övrigt smått förbannad när Roger nämnde hur han skrattade när han sköt hjortar.

    Ser ständigt fram emot nästa avsnitt!
    /Hjort

    SvaraRadera
  2. Det är vi som ska tacka. Det är precis det här som vi har väntat på, ÄKTA konstruktiv kritik.

    Mattias och jag har diskuterat hur vi ska gå vidare med våra sändningar. Vi har en tid känt att vår nyhetsdel i programmet blivit allt mer krystad och någonting som vi blivit mindre engagerad i, något som definitivt märks i vårt senaste alster.
    Alla dedikerade spelare och spelintresserade läser om det som intresserar dem på webben och andra forum, så är det ju.

    Vi har lekt med tanken att ta upp en varsin intressant/underlig nyhet som vi kunde diskutera omkring. Precis som du säger har vi kommit in lite på ett sidospår ifrån det vi vill uppnå, skönt att någon känner likadant.

    Kul att du tycker om våra spelintryck och våra diskussioner om spel/spelvärlden. Det är DÄR vi tycker bäst om att befinna oss, känner oss trygga i oss själva samt någonting vi verkligen brinner för.

    Stort tack för alla tips och för din ärliga feedback, det här ska vi ta åt oss och se till att jobba vidare på vårt eget kreativa sätt.

    Hjortslakten kommer att fortsätta, med mig kippande efter andan när de voltar omkring efter ett välplacerat skott i ändalyktan. Jag ångrar ingenting! Hjort är hjort! ;-)

    //Roger

    SvaraRadera